VA RUGAM SA VA ACTUALIZATI BROWSER-UL. MEDIKAL NU MAI ACORDA SUPORT PENTRU INTERNET EXPLORER 6.0!>

Posteaza gratuit anunturi medicale!
Pentru a citii anunturile dati click pe titlul categoriei in care doriti sa cautati. Pentru a posta gratuit un nou anunt apasati pe butonul "Adauga un anunt gratuit acum", si apoi completati corespunzator formularul.
Servicii dermatologice de calitate superioara ! Vizitati-ne acum !
Timis - Timisoara
0256/456 507;
Urologie, Obstetrica-ginecologie, Cardiologie, Medicina de familie, Oftalmologie, Psihiatrie, Neurologie, Otorinolaringologie-ORL, Optica medicala, Laborator de analize
Timis - Timisoara
0256 436205
Dermato-venerologie, Recuperare, medicina fizica si balneologie, Obstetrica-ginecologie, Planificare familiala, Sexologie, Medicina alternativa si naturista, Neurologie, Otorinolaringologie-ORL, Optica medicala, Laborator de analize
Timis - Timisoara


Toate anunturile
2010-08-24
Training Autism
Echipa T.A. ( Terapie in Autism ), cu experienta in domeniul terapiei ABA anunta organizarea la inceputul lunii septembrie a unui training adresat parintilor.
Trainingul va fi sustinut de catre Monica Manastireanu, Psiholog Clinician Specialist cu o experienta de 6 ani in domeniul terapiei ABA, coordonator si supervizor pe o perioada de patru ani al activitatii terapeutilor din Centrul Horia Motoi din Bucuresti.
Succesul terapiei este garantat de colaborarea cu parintii. De aceea, ne-am propus sa va consultam in privinta tematicii trainingului sustinut de noi.
Va propunem o lista de teme din care va rugam sa alegeti acele subiecte care considerati ca corespund necesitatilor dumneavoastra. In functie de temele alese de parinti, noi ne vom organiza structura trainingului.
Tematica propusa de noi este urmatoarea:
1. Strategii in gestionarea Comportamentelor problema in autism: fixatii, deficit de atentie, hiperkinetism. agresivitate
2. Gestionarea eficienta a trainingului de toaleta
3. Retragerea Shadow-ului in gradinita - trecerea la rolul de observator al terapeutului
4. Trainingul de masa
5. Jocul - activitate recreativa si modalitate de invatare
6. Consecventa, consecinta si controlul - determinanti ai succesului in terapia ABA.
De asemenea, luam in considerare si abordarea in training a unor teme propuse de dumneavoastra.
Asteptam raspunsul dumneavoastra pe adresa de mail monica.manastireanu@gmail.com sau la numarul de telefon 0765.313.931.
Nu se percepe o taxa de participare la training.
X
Pers. contact: Manastireanu Monica
Telefon: 0765.313.931.
Localitatea:
ancaciontu@gmail.com
http://
2010-08-24
Consultanta Si Intermediere Achizitii Ecografe
Doriti achizitionarea unui ecograf la pretul cel mai bun, dar nu aveti timpul necesar studierii pietei? Noi obtinem pentru Dvs. cele mai avantajoase oferte de la furnizori pentru a va putea ajuta sa alegeti cel mai avantajos raport calitate-pret! Va oferim consultanta si intermediere, pentru ca Dvs. sa economisiti TIMP si BANI! Calitatea aparaturii medicale este garantata 100% de producatori cu renume pe piata de specialitate!
Bogdan Gavrila
Pers. contact: Bogdan Gavrila
Telefon: 0721 37 35 32
Localitatea:
eco_trade30@yahoo.com
http://
2010-08-23
Cabinet Individual De Psihologie Diana Nagy
Fericirea sau suferinta noastra nu depind de evenimentele cu care ne confruntam, ci de felul in care ne raportam la acestea, adica de modul nostru de gandire. Aveti libertatea de a alege cum sa ganditi si cum sa traiti. Aveti libertatea de a decide sa reactionati altfel in fata problemelor cu care va confruntati. Aveti dreptul sa fiti altfel decat pana acum! Psiholog clinician si psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, ofer servicii psihologice la tarife foarte avantajoase! Telefon programari: 0752493919.
Cabinet Individual De Psihologie Diana Nagy
Pers. contact: Psih. Diana Nagy
Telefon: 0752493919
Localitatea:
diana_nagy@ymail.com
http://www.cabinetepsihologie.ro/
2010-08-20
Antioxidant Omega 369
O serie de studii au aratat ca uleiul de kril este extrem de eficient in reducerea LDL-colesterol, cresterea HDL-colesterol bun si scaderea zaharului din sange. Aceasta a fost dovedit a fi eficace in tratarea durerii si a inflamatiei de artrita reumatoida si durerii in general. Un studiu a arata ca krill are beneficii enorme in ceea ce priveste reducerea simptomelor premenstruale si dismenoreea. Si sa dovedit a fi eficace in tratamentul ADHD adulti. Astaxantina gasita in uleiul de krill ofera protectie excelenta impotriva luminii ultravoilet si UV-induse de deteriorarea pielii. Este un pic mai scump decat uleiul de peste, dar cu toate acestea veti obtine ceea ce ati platit. www.krilloil.ro
Krill Oil Impex Srl
Pers. contact: Krill Oil Impex
Telefon: 0764477646
Localitatea:
contact@krilloil.ro
http://www.krilloil.ro
2010-08-20
Tratament Naturist Scadere Colesterol
Vrei sa scazi colesterolul si trigliceridele? KrillOil este primul produs in lume care ofera un aport de fosfolipide integrate acizilor grasi Omega 369-ulei creveti. De 48 de ori mai mult antioxidant decat uleiurile extrase din peste. De 34 de ori mai antioxidant decat Coenzima Q10. De 6.5 de ori mai mult antioxidant decat luteina si licopenul. De 300 de ori mai mult antioxidant decat vitaminele A,C si E. Datorita absorbtiei rapide a uleiului de krill si continutul ridicat de antioxidanti nu există niciodata miros si gust de peste si nu exista alte efecte secundare. www.krilloil.ro
Krill Oil Impex Srl
Pers. contact: Krill Oil Impex
Telefon: 0764477646
Localitatea:
contact@krilloil.ro
http://www.krilloil.ro
2010-08-20
Mind Institute - Cabinet De Psihologie Clinica Si Psihoterapie Bogdana Bursuc
- Evaluare psihologica;
- Tratament/Psihoterapie cognitiv comportamentala. Tratamentul anxietatii, depresiei si renuntarea la fumat;
- Servicii de educatie: workshopuri, cursuri pentru specialisti si prezentari.

www.mindinstitute.ro
Mind Institute - Cabinet De Psihologie Clinica Si Psihoterapie Bogdana Bursuc
Pers. contact: Bogdana Bursuc - Psiholog Clinician, Psihoterapeut
Telefon: 0742.173.822
Localitatea:
bogdana.bursuc@mindinstitute.ro
http://mindinstitute.ro
2010-08-11
Centrul De Dezvoltare Personala Body Mind Spirit
Oferim sedinte de psihoterapie, dezvoltare personala, coaching, regresii de varsta, sedinte de relaxare profunda, tabere de dezvoltare personala.
Confidence Learning Center Srl
Pers. contact: Daniela Cristea
Telefon: 0726103357
Localitatea:
daniela.cristea@bodymindspirit.ro
http://www.bodymindspirit.ro
2010-08-08
Expo Bio Life, Editia I, Timisoara, 2 - 5 Septembrie 2010
EXPO BIO LIFE, editia I, Timisoara, 2 - 5 septembrie 2010, Centrul Regional de Afaceri, b-dul Eroii de la Tisa nr.22.
Salon specializat de servicii si produse destinate unei vieti sanatoase si echilibrate.
Informatii suplimentare la tel/fax: 0256-431015, 487406
Star Expo Timisoara
Pers. contact: Bonchis-ioana Roxana
Telefon: 0256-431015
Localitatea:
starexpo@clicknet.ro
http://starexpo.ro
2010-08-07
Cabinet Individual De Psihologie Clinica Si Psihoterapie-ioana Ionicioiu
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE CLINICĂ ŞI PSIHOTERAPIE
CLUJ-NAPOCA

Stresul, situaţiile dificile de viaţă, insatisfacţiile personale sau profesionale, disconfortul fizic sau psihic, pierderea cuiva drag, problemele de cuplu sau cele de familie sunt doar câteva dintre aspectele care ne pot afecta viaţa într-un moment sau altul. Important este ca indiferent de ceea ce ni se întâmplă, să depăşim situaţiile dificile şi să mergem mai departe. Uneori reuşim să facem acest lucru singuri, alteori însă, avem nevoie de cineva care să ne fie alături, să ne înţeleagă şi să ne ajute să trecem peste problemele cu care ne confruntăm fără să ne judece sau să ne critice. Dacă ai o problemă sau dacă te preocupă ceva, îndrăzneşte să ceri ajutor pentru a găsi împreună cele mai potrivite şi eficiente soluţii în condiţii de maximă confidenţialitate.
Ofer servicii psihologice constând în: diagnostic şi evaluare clinică, psihoterapie cognitiv-comportamentală, consiliere psihologică şi dezvoltare personală la standarde ridicate şi tarife avantajoase!!!! Reduceri substanţiale şi gratuităţi la şedinţe!!!!!! IONICIOIU IOANA-psiholog clinician şi psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din România. Pentru detalii şi programări sunaţi la: 0746211896.
Pers. contact: Ioana Ionicioiu
Telefon: 0746211896
Localitatea:
ioanaionicioiu@yahoo.com
http://
2010-08-05
Psihoterapie La Serenity Center
Serenity Center - Cabinet de psihologie si psihoterapie certificat de Colegiul Psihologilor, promoveaza psihoterapia oferind, prin intermediul specialistilor sai, consultatii inr-un cadru deosebit, in conditii de confort, siguranta si deplina confidentialitate. Psihoterapia implica in primul rand o relatie: intre tine, cel care te confrunti cu anumite dificultati si psihoterapeutul care s-a pregatit de-a lungul timpului pentru a te ajuta, pentru a-ti oferi suportul de care ai nevoie. Psihoterapia iti este utila in urmatoarele situatii: atacuri de panica, anxietate, tulburari fobice, disfunctii sexuale psihogene, tulburari depresive, insomnie, ticuri, addictii, probleme de cuplu marital, crize existentiale, stres. De asemenea interventia psihoterapeutica iti ofera alternative pozitive in privinta optimizarii şi dezvoltarii personale, autocunoaşterii, managementului conflictului şi negocierii,etc
Serenity Center Cabinet Individual De Psihologie
Pers. contact: Petrisor Diana
Telefon: 0745254966
Localitatea:
dp@serenitycenter.ro
http://www.serenitycenter.ro
94 pagini